Майстер клас" Позитивне батьківство і коучинг..."

Майстер клас" Позитивне батьківство і коучинг..."

20 жовтня 2018 року на базі клініки буде проведено Майстер клас " Позитивне батьківство і коучинг".

Рекомендовано: батькам та всім,хто приймає участь у вихованні дітей в родині.

Час проведення з 12.00 год. Тривалість- 2 год.Вартість - 250 грн.

Виховання дітей у коучинговому форматі все частіше практикується батьками, приватними школами, так як підхід направлений на розкриття потенціалу дитини, її сильних сторін, на створення атмосфери довіри і прийняття. Доказано, що позитивне батьківство знижує рівень стресу у дітей, дозволяє їм краще адаптуватися у школі і краще справлятися із щоденними ситуаціями і завданнями.

Майстер клас для батьків « Позитивне батьківство і коучингових підхід у виховані дітей» буде мати практичний характер, подосліджуємо разом, як батьки можуть створити підтримуюче середовище, як максимально розкривати здібності дитини, його сильні сторони і риси характеру уже з початкової школи.

Для кого актуальне заняття? - Для усвідомлених батькам, які хочуть виховати Особистість і розкрити Генія, що є в кожній дитині.

Що я, як мама чи батько, отримаю нового до своїх знань? Знайду відповідь із різних фокусів уваги : Як навчитися спілкуватися і поводитись з дитиною, використовуючи коучинговий підхід і принципи позитивного батьківства, щоб дитинка виросла щасливою, радісною і звичайно здоровою.

Це новий підхід! Корисно для сімей з дітьми!

Запис бажаючих проводиться через :

сайт закладу tsaruk.if.ua ,
по вайберу тел. 098 118 14 14,
чи по телефонах 066 813 01 60;
098 118 14 14.
Лікування
варикозу
Закрити