Про PrimePEDIATRICS 2019

Про PrimePEDIATRICS 2019

Громадська спілка «Українська Академія Педіатричних спеціальностей» об’єднала зусилля різних громадських організацій та асоціацій для того, щоб лікар первинної ланки, який надає допомогу дітям, отримав найсучаснішу інформацію з перших уст.

Вітчизняні та закордонні фахівці, педіатри та спеціалісти «вузького» профілю, лекції, майстер- класи, тренінги та розбір складних клінічних випадків. PRIME PEDIATRICS 2019 – це цікаві зустрічі, конструктивне спілкування, безперервний професійний розвиток, все це є тут.
На ньому представлені сучасні тенденції діагностики та лікування основних захворювань дитячого віку, що грунтуються на рекомендаціях основних професійних світових організацій.

В рамках засідання ревматологічної секції виступить консультант Медичної практики « Доктор Царук» д.мед.н.професор Синоверська О.Б., лікар з великим стажем роботи та заслуженим авторитетом, як в практичній медицині, так і у роботі науковця.
Для нашого закладу Професор О.Б.Синоверська привезе новини медицини, які будуть застосовані для наших клієнтів, з найбільшою вигодою для їх здоровя та життя.

Лікування
варикозу
Закрити