Чому чоловіки по всьому світу відрощують вуса в листопаді?

Чому чоловіки по всьому світу відрощують вуса в листопаді?

Чому чоловіки по всьому світу відрощують вуса в листопаді?

Вусопад або Movember - це соціальна ініціативна,

що проходить кожного року увесь листопад.

Протягом цього часу чоловіки, які підтримують цю ініціативу відрощують вуса, щоб привернути увагу до проблем чоловічого здоровʼя, таких як рак передміхурової залози та рак яєчка. Отож давайте сьогодні і ми доєднаємося до цієї ініціативи та поговоримо про ці захворювання.

Рак передміхурової залози займає друге місце по розповсюдженості серед усіх онкологічних захворбвань у чоловіків, цей вид новоутворень характерний для чоловіків старшого віку старше 50 років). Основними факторами ризику розвитку раку передміхурової залози є шкідливі звички (куріння та надмірне вживання алкоголю) та рак передміхурової залози у близьких родичів.

Рак яєчка займає близько 1% серед усіх онкологічних захворювань у чоловіків і відноситься до рідких форм раку у чоловіків, але важливою проблемою цього захворювання є те, що воно виникає у чоловіків молодого віку (15-40 років).

Основними факторами ризику розвитку рак яєчка вважається крипторхізм (неопущення яєчка в калитку) і пухлини яєчка в близьких родичів.

Як і більшість онкологічних захворювань рак яєчка і передміхурової залози можуть не мати ніяких проявів на ранніх стадіях, що призводить до їх пізньої діагностики, що в свою чергу ускладнює їх лікування.

 

 

Пакети ВУСОПАДУ:

 

🔺Пакет «Здоровʼя чоловіка» до 45р.

Онкоскринінг для чоловіків від 18 до 45 років (скринінг раку яєчка)

+Огляд уролога

+УЗД органів калитки

Вартість пакету - 700 грн.

 

🔺Пакет «Здоровʼя чоловіка» після 45р.

Онкоскринінг для чоловіків старше 45р років (скринінг раку передміхурової залози)

+Огляд уролога

+ УЗД передміхурової залози

+ Визначення рівня ПСА в крові (співвідношення

ПСА вільного та ПСА загального)

Вартість пакету 1100грн.

Лікування
варикозу
Закрити